Heeddaah!

    Allmänt     2 kommentarer
Tänkte göra ett inlägg nu innan jag åker, elr ja , åker ju imorgon men kommer nog inte uppdatera nå mer innan jag åker om jag inte gör ett snabbt inlägg senare ikväll :)
Klockan 10 imorgon åker jag in till stan för att hämta upp Elena, sen åker vi till arlanda :D
planet går vid 3 så är inte framme i Kreta fören 8 ..
Kommer nog inte bli någon uppdatering på hela veckan, om jag inte får tag på internet elr någon dator där borta såklart :)
 
så här ser mitt blåmärke ut föresten , helt cp , har typ två rödlila prickar på sidan, det var inte ens där hon stack mig haha ..
 

blåmärke..

    Allmänt     0 kommentarer
Vaknade vid halv 9 hos pojkvännen idag, är fortfarande här men ska snart börja röra mig hem.
Måste packa, skriva ut biljetterna och sånt :)
 
har fått ett blåmärke tack vare blodprovet igår, ett väldigt konstigt blåmärke haha.
kan lägga upp bild sen :)
 
tänkte att jag skulle göra en uppgift i djurvården som ska vara inne nästa vecka , men nej, våran lärare har inte lagt ut den än :(
 

Läkarbesök

    Allmänt     0 kommentarer
Var i skolan idag, skrev klart loggboken till projekt arbetet, sen hade vi mentorstid och sen drog vi och käkade på spicy.
Sen mötte jag upp Louise, växlade pengar till resan och sen drog vi till läkaren, det var precis som jag trodde, RLS.
Så har fått medicin utskriven nu, fick även ta blodprov som gjorde förbaskat ont! Hon ville se ifall jag har diabetes eller brist på vitamin B12. Man kan få samma symtom då.
Tror inte jag har nått utav det, brist på vitamin B12 brukar vegetarianer få, och jag äter kött varje dag så ;)
Köpte även lite grejer som jag behöver ha med till resan, så som solkräm och after sun, mascara eftersom min är slut, ett par snygga slitna shorts och lite annat :)
Sen drog vi till donken och köpte en mcflurry, måste ju trösta mig lite efter blodprovet ;)
Nu ska jag trösta mig ännu mer och äta en japp ! 
 
Armen känns svullen och som att någon har slagit mig jätte hårt :(
 

Door knocker

    Allmänt     0 kommentarer

Töjninen är klar!

    Allmänt     0 kommentarer
Vaknade halv 8, sen gick jag ut med vovven på en promenad. Kom hem, åt frukost, kollade på tv en stund, sen drog jag till skolan.
Åt på vita elefanten, sen drog jag och sandra och handlade till våran lektion, fast innan vi hade den åkte vi och spelade golf haha :D Michelle höll i den lektionen :) Började spela med höger klubba, men det var för svårt, så fick byta till en vänster haha, så är det när man både är vänster och högerhänt haha ;) Sen kom vi tillbaka till skolan och höll i våran lektion, de skulle baka med ögonbindel hihi :D
 
Började ju töja örat lite mer för ett tag sen, fick in hela töjningsstaven dagen efter, men har låtit den vara tills nu, så nu har jag en tunnel istället :D
 
inte den bästa bilden..

Ledig!

    Allmänt     0 kommentarer
Har ju varit ledig idag, så därför har jag inte gjort speciellt mkt, bara varit hos pojkvännen hela dagen typ :)
 
imorgon äre skola, jag och sandra ska vara ledare för våran grupp i pedagogisk ledarskap, så därför ska de få baka med ögonbindel haha ;)
får väl se hur det går, kommer nog vara svårt både för oss och för de ;) men tror det kan bli en hel del skratt faktiskt och det är ju huvudsaken :)
 
 
 

Bitch please!

    Allmänt     0 kommentarer

Rädd!

    Allmänt     0 kommentarer
Började halv 10 idag, jätte skönt med en halv timmes sovmorgon :D
fast vaknade halv 7 tack vare att pappas mobil ringde (den var precis utanför min dörr) så lätt väckt är jag ..
sen somnade jag om iaf :)
 
tog bussen till stan och mötte amanda, skulle gå till pressbyrån och sen kommer det en fågel flygandes mot oss och jag blir skit rädd ! Hatar fåglar !
Men sen gick vi iaf till skolan (: hade djursjukvård, skulle sitta och skriva om olika sjukdomar, skrev om epilepsi och allergi. 
Sen drog vi och käkade på spicy , mums :D
 
imorgon är jag ledig vilket betyder att jag sover hos pojkvännen idag :D
och dessutom har jag älskat vädret idag :D lovelovelove :D typ 23 grader varmt elr nått :D
 

drömmer mig bort..

    Allmänt     0 kommentarer
Har inte gjort så mkt idag , bara varit hos pojkvännen med lipton.
imorgon äre skola, vet inte om jag kommer få göra ett prov i djursjukvården eftersom jag inte är där nästa måndag.
Men iaf så börjar jag halv 9 imorgon (: skönt :D sen har jag ingen engelska på onsdag eftersom den är slut :D så får sovmorgon ;) sen är jag ledig på tisdag :D På torsdag har jag läkartid 12.50 , Louise följer med oxå (: sen måste jag växla pengar oxå :)
 
just nu sitter jag och drömmer mig bort till varmare länder, längtar verkligen tills på lördag !!
 
 
 

True or false?

    Allmänt     0 kommentarer
Hittade en video på Iphone 6, vet inte om man ska tro på det elr inte ?
vore ju ganska häftigt om det ändå var så ;)
 
här är en video:
 

om en vecka ..

    Allmänt     0 kommentarer
Har inte gjort så mkt idag, gick upp 7 eftersom pojkvännen skulle till jobbet, gick hem och tog en promenad med vovven, sen när jag kom hem igen så somnade jag, och sen vaknade jag halv 12, väntade en timme och sen kom pojkvännen hem och då drog jag dit med lipton och kollade på hockeyn :)
Glad att Sverige vann :D sen drog jag hem, målade om naglarna eftersom det behövdes, hade haft mitt andra nagellack sen valborg så det var helt förstört haha ;)
Sen cyklade jag till pojkvännen igen och nu sitter jag här och väntar på att melodifestivalen ska börja :)
 
om en vecka har jag precis landat i Kreta :D Förstår egentligen inte hur det går till, vi kommer flyga 5 timmar dit och 3 timmar hem ? Vet inte vad jag ska göra på flyget ?? tycker det är så tråkigt att bara sitta där ...
kanske tar med en bok elr nått som jag läsa, gillar egentligen inte att läsa böcker men man får väl lov :)
 
får bli en bild som jag tog för några år sedan på min kusins jackrusselvalpar :)

Veterinären.

    Allmänt     0 kommentarer
Åkte med en hästveterinär idag till olika stall, fick kolla när hon vaccinera (fick även öva med kanylerna, så varje gång hon skulle vaccinera en häst så fick vi sätta i medlet i sprutan :) ) Sen kollade vi när hon raspade tänder på några hästar oxå :) Fick stressa jätte mkt i morse ! trodde vi började halv 2 och vi skulle käka på stan 12, så klockan tio så ringde amanda mig och då var jag fortfarande hos benny, fick powerwalka hem, kasta i mig lite av ett äpple och sen gå till bussen som gick 10.55. 
 
i bilen medans vi väntade på veterinären som var på apoteket.

We used to own this town.

    Allmänt     2 kommentarer
Var i skolan idag, hade svenska, hade ingenting att göra förutom att jag fick veta mitt slut betyg, fick godkänt och det var det jag satsade på :) Sen hade vi mentorstid och fick se våra betyg från förut och se så allt stämde, såg oxå att jag kommer få VG i hälsopedagogiken vilket jag verkligen ville ha :D
 
Sen drog jag och amanda och käka på vita elefanten och sen gick vi runt på stan i typ 4 timmar, hittade ett par studentskor :D 
Sen gick vi runt och tittade på kläder, käkade glass och blev intervjuade av vlt, vill inte ens veta hur den bilden som kommer upp i tidingen ser ut haha ;) tror den skulle komma när jag var i kreta iaf :)
 
 
 

we love russia!

    Allmänt     0 kommentarer
Välkommen till ryssland, vi låter våra hundar åka på biltak, har toaletter som svämmar över, hästar som går hur som helst och vi tränar 300 meter upp i luften!
 
Ha en trevlig resa ! ;) 

Hello MVG!

    Allmänt     1 kommentarer
Hade skola idag, fick tillbaka min bok recension som jag skrev i engelskan för ett tag sen , fick MVG :)
Och fick även veta mitt slutresultat i engelska vilket blir ett VG :) ska åka med en veterinär på fredag, kommer kanske även få högre betyg i djursjukvården oxå :) sen fick jag reda på resultatet på D9 provet oxå, jag blev godkänd :D (Godkänt var det högsta man kunde få). Så är väldigt nöjd ! :D Och på fredag ska jag även hem till Louise för att kolla film och käka glass :D 
 

RLS

    Allmänt     0 kommentarer
Gick aldrig till skolan idag, kunde inte sova inatt tack vare mina spring i benen ..
somnade vid halv 5 och var jätte trött i morse :(
vet iaf vad jag har nu .. RLS (restless legs) det är jätte jobbigt och jag har läkartid nästa torsdag.
 
"Den som är drabbad av RLS kan känna
    • ett tvång att röra benen, då obehaget i benen åtminstone upphör för stunden
    • ”myrkryp” eller ”kolsyra” i ben och/eller armar
    • att inaktivitet och vila förvärrar symtomen
    • att symtomen är starkare på kvällen och natten och som svårast mellan 22.00 och 04.00, vilket gör det svårt att sova
Restless legs är ett vanligt sjukdomstillstånd som kännetecknas av intensiv oro och obehagliga parestesier (krypningar) djupt inne i benen, som kommer när benen är i vila. Parestesierna är svårast på kvällar och nätter och lindras av rörelser.

Under sömn uppträder hos 80 procent periodiska, ofrivilliga muskelryckningar och bensparkar, »periodic limb movements«, vilka ger omedvetna, täta mikrouppvaknanden. Sjukdomstillståndet kan leda till allvarliga sömnstörningar med åtföljande dagtrötthet, men det är dessvärre fortfarande underdiagnostiserat i vardagssjukvården.

Patofysiologin är multifaktoriell och ofullständigt förklarad. Järnbrist med eller utan anemi är en viktig sjukdomsorsak, som vid behov skall utredas vidare och behandlas.

Behandlingen är framgångsrik med dopaminagonister, levodopa, opioider, antiepileptika och bensodiazepiner."


Kanske säger läkaren att det är något annat, men när jag har läst om rls så är det exakt så jag känner, har däremot inga "myrkryp" men däremot en känsla av ett tvång att röra benen elr armarna. Asså den känslan är jätte obehagligt ! Går inte ens att beskriva, ibland vill jag nästan bara gråta så fort jag får den :(

 

Ont i huvudet!

    Allmänt     0 kommentarer
Var en kort dag i skolan idag, började 9 och slutade halv 11 eftersom våran lärare var sjuk och vi hade ingenting att göra. Eftersom hon var sjuk fick vi inte veta resultatet på vårat D9 prov heller.
Men iaf så slutade vi halv 11, sen drog vi och käkade på vita elefanten och sen gick vi till gina och sen till bussen :)
Gick till pojkvännen med lipton när jag kom hem oxå :)
Sen övningskörde jag till benny oxå :)
 
nu börjar jag få ont i huvudet :( drygt :( och i morgon har jag nationellt prov i engelska, så ingen ridning för mig.
På fredag kanske jag drar hem till Elena för party, sen ska jag hem till Louise för filmkväll i helgen oxå :)
 

Så typiskt!

    Allmänt     0 kommentarer
Var och firade mormor idag, sen hem och duscha och nu är jag hos pojkvännen och lyssnar på musik :)
Imorgon ska vi till sura och ha lektion :( orkar inte åka dit !
På tisdag har vi ridning på idrotten, får jag vara med? NEJ .. för jag har nationellt prov i engelska ... varför valde jag engelska B ???
Vill rida ! vill verkligen börja igen :(
 
jag och istra för något år sedan..
 
 

Joggingrunda

    Allmänt     0 kommentarer
Vaknade hos pojkvännen, drog hem, gick till pojkvännen igen, sen hem igen, sen drog jag ut i trädgården och busa lite med vovven :D och när vi kom in igen så ville han göra nått mer, så vi drog ut på en joggingrunda (:
jätte skönt ! Även fast det inte blev en så jätte lång joggingrunda, men 15 minuter är iaf en början :)
 
imorgon åker vi och firar mormor oxå :)
 

2 veckor!

    Allmänt     0 kommentarer
Nu är det faktiskt bara 2 veckor kvar tills jag åker ! elr ja , två veckor och några timmar för att vara exakt ;)
det första jag ska göra när jag kommer till arlanda är att gå in på victoria secret och leta efter en bikini (den bikinin på bilden). Förhoppningsvis finns den där :D
 
Har förresten börjat töja lite till på örat nu ;) inte mycket alls, men 2 mm till iaf (: Hela töjningen är inte i än, tänker inte trycka in den mer idag heller, det bränns lagom mycket nu ;) elr ja bränns gör det inte , örat känns bara varmt, precis som när man har tagit ett hål i örat , det kan ömma lite när man rör det :)
 

Soorryy!

    Allmänt     0 kommentarer
Har inte uppdaterat på typ 100 år känns det som! Men har faktiskt inte haft nått att skriva om.
Skulle ha åkt med en veterinär imorgon men hon kunde inte, så är ledig.
Imorgon åker ju även Louise och Jennifer till London, är såå avundsjuk! :( vill oxå åka dit, men eftersom jag måste spara pengar både till resan och till min tatuering som kommer kosta mellan 25.000 - 35-000 så kan jag inte åka :(
Kommer även åka till gbg igen i sommar, så behöver pengar till det oxå, sen kanske det blir gröna lund med ett par kompisar oxå :)
 

Kolmården!

    Allmänt     0 kommentarer
Gick upp tjugo över fem idag, mötte amanda vid skolan och så fick vi sitta och vänta i typ en halv timme tills alla kom, sen åkte vi buss i 2 timmar (kändes som 6 timmar .. undra hur det kommer gå på flyget till kreta sen, det kommer ju ta över 4 timmar). Kommer dit och går på en föreläsning om delfinerna, fick lära mig massor av nytt men inget som jag kommer ha nytta av . Sen kollade vi lite hur dom tränar dom o så :)
Vi gick även lite i parken, den var stängd för allmänheten så vi hade typ hela parken för oss själva :D
 
här kommer lite bilder: ( inte dom bästa)
 
sälisen:
sälmage:
Tiger:
Zebror:
 
 

Upp tidigt imorgon!

    Allmänt     0 kommentarer
Måste upp jätte tidigt imorgon, bussen från skolan går kvart över 7, då drar vi till norrköping ( till kolmården ).
 
Tänk , om tre veckor är jag i värmen :D inte för att klaga på vädret som var idag, det har varit skönt :) men lite för kallt för min smak ;) tror det skulle bli varmare i morgon iaf :D
 
 
 

I just died in your arms

    Allmänt     0 kommentarer
japp ! då vare lördag igen då :)
har faktiskt inte gjort så mkt idag , gick upp 7 och tog en powerwalk med vovven, sen somnade jag hemma, vaknade, åt , gick till pojkvännen med vovven, tränade på crosstrainern, gick ut och hoppa på studsmattan och nu är jag hos pojkvännen igen :)
får se om vi ser klart mama idag, hoppas inte på några mardrömmar inatt iaf, kollade ju aldrig klart på den igår eftersom jag somnade, utan spring i benen den här gången :D
 
på måndag åker vi med klassen till kolmården :D ska få gå bakom "kuliserna" och se när dom förbereder deras delfinshow :D
 

Mama

    Allmänt     0 kommentarer
Hade jätte svårt att somna igår :( fick mina spring i benen så kunde inte somna, när jag väl hade somnat drömde jag mardrömmar tack vare jag och benny kollade på skräckfilmen mama :(
har inte sätt klart hela än , kanske blir ikväll elr nått .
 
 
 

summertime sadness

    Allmänt     0 kommentarer
Kiss me hard before you go
Summertime sadness
I just wanted you to know
That baby you're the best

I got my red dress on tonight
Dancing in the dark in the pale moonlight
Got my hair up real big beauty queen style
High heels off, I'm feeling alive

Oh, my God, I feel it in the air
Telephone wires above all sizzling like your stare
Honey I'm on fire I feel it everywhere
Nothing scares me anymore

Kiss me hard before you go
Summertime sadness
I just wanted you to know
That baby you're the best

I've got that summertime, summertime sadness
S-s-summertime, summertime sadness
Got that summertime, summertime sadness

I'm feelin' electric tonight
Cruising down the coast goin' 'bout 99
Got my bad baby by my heavenly side
I know if I go, I'll die happy tonight

Oh, my God, I feel it in the air
Telephone wires above all sizzlin' like your stare
Honey I'm on fire I feel it everywhere
Nothing scares me anymore

Kiss me hard before you go
Summertime sadness
I just wanted you to know
That baby you're the best

I've got that summertime, summertime sadness
summertime, summertime sadness
Got that summertime, summertime sadness

I think I'll miss you forever
Like the stars miss the sun in the morning skies
Late is better than never
Even if you're gone I'm gonna drive, drive

I've got that summertime, summertime sadness
summertime, summertime sadness
Got that summertime, summertime sadness

Kiss me hard before you go
Summer time sadness
I just wanted you to know
That baby you're the best

I've got that summertime, summertime sadness
summertime, summertime sadness
Got that summertime, summertime sadness
 
 
 

Studentskor!

    Allmänt     0 kommentarer
Har ju hittat ett par studentskor som jag vill ha , men de kostar 700 :( har inte ens det på kontot just nu haha , pank tjej! har ju faktiskt betalat en resa , då försvann typ alla pengar :(
ska iaf sommarjobba i sommar, så då får jag typ tillbaka alla pengar + plus lite till tror jag :)
 
drog iaf till affären idag och köpte en ben&jerry's, är ju inte ett sånt jätte stort fan av ben&jerry's direkt, gillar mer hägendaz :)
 
 
 

1 maj!

    Allmänt     0 kommentarer
Hann aldrig uppdatera igår, drog ju till pojkvännens kompis sen på kvällen .
grillade osv :)
hade hellre velat gå ut på krogen .
 
om 25 dagar åker jag iaf utomlands ! :D ska bli skönt att få ligga på stranden och sola , behöver lite färg faktiskt!
är så vit :(